BejelentkezésElfelejtett jelszó?

Regisztráció

Bizonyára te is többször szeretted volna már nyilvánosan kifejezni a véleményedet a tanáraidról. Nem vagy ezzel egyedül. Ez az a hely ahol végre megteheted. Mindössze egy egyedi email-címre és felhasználónévre van szükséged, hogy tag legyél.


Regisztráció

GYIK


 

Regisztráció

Bár a weboldalt bejelentkezés nélkül is bejárhatod, az oldal nyújtotta lehetőségek túlnyomó részéhez szükséges a regisztráció. Tagjainkat három különböző csoportba soroljuk:

Nézelődő:
Nézelődőként nem lehetsz aktív tagja semelyik intézménynek sem. A fórum témáihoz hozzászólhatsz de sajátot nem indíthatsz. A feltöltés és könyvespolc részleget korlátozás nélkül használhatod. Bármelyik intézmény vagy pedagógus részletes bizonyítványát megtekintheted.

Diák:
Diákként meg kell adnod az aktuális iskoládat és osztályodat is. A fórum témáihoz hozzászólhatsz és sajátot is indíthatsz. A feltöltés és könyvespolc részleget korlátozás nélkül használhatod. Osztályozhatod iskoládat és tanáraidat, az álltalad adott jegyeket bármikor megváltoztathatod. Bármelyik intézmény vagy pedagógus részletes bizonyítványát megtekintheted. Hozzáadhatsz új tanárt az iskolához, a meglévők tantárgyait módosíthatod.

Pedagógus:
Pedagógusként megadhatod az aktuális iskoládat. A fórum témáihoz hozzászólhatsz és sajátot is indíthatsz. A feltöltés és könyvespolc részleget korlátozás nélkül használhatod. Bármelyik intézmény vagy pedagógus részletes bizonyítványát megtekintheted. Hozzáadhatsz új tanárt az iskolához, a meglévők tantárgyait módosíthatod. Adatok 
Profil típus:
 
Becenév:
Születés:
Irányítószám:
 
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:
 
Email:
Email mégegyszer:Copyright © 2021 Osztályozz.hu | Minden jog fenntartva