BejelentkezésElfelejtett jelszó?

Regisztráció

Bizonyára te is többször szeretted volna már nyilvánosan kifejezni a véleményedet a tanáraidról. Nem vagy ezzel egyedül. Ez az a hely ahol végre megteheted. Mindössze egy egyedi email-címre és felhasználónévre van szükséged, hogy tag legyél.


Regisztráció

GYIK


 

Nyitólap

Elavult linket követtél!

A megadott címen már nem található tartalom az oldalunkon.

Megújultunk!

Már megint? Miért változnak meg újra a dolgok? Tényleg szükség van erre? Nem csak benned merülhetnek fel ezek a kérdések, mi készítők is ezt kérdeztük magunktól. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, lehetetlen úgy működtetni az oldalt hogy mindenkinek tetszen, hiszen kis csapatonkun belül is másképp vélekedünk bizonyos dolgokról. Ezért is várjuk a véleményedet a fórumon, szeretnénk tudni hogy mi tetszik és mit tartasz kevésbé jónak, mi az amit másképp csinálnál.

Nagy hangsúlyt fektettünk az osztályok elkülönítésére, úgyhogy a legtöbb változást majd ezen a téren érheted tetten. Nemcsak hogy megtalálhatod osztálytársaidat, hanem bármikor megnézheted hogy összesen hány tanárt osztályoztak és milyen átlaggal. Természetesen tanáronként az osztálytársaid jegyeit nem nézheted meg, hiszen az mindenkinek a magánügye. Ezenfelül minden osztály rendelkezésére áll egy privát üzenőfal, és egy külön lista ami csak az osztály megítélése alapján jeleníti meg a tanárokat.

Még nagyobb a könyvespolc!

Továbbra is lehetőséged van meghirdetni a már nem használt könyveidet, amelyeket már korosztály és ISBN szám alapján is csoportosítunk, így még könnyebb köztük a keresgélés. Mostantól azonban nem csak mások által kínált könyvekkel találkozhatsz a könyvespolcon, hanem feladhatsz hirdetést a neked hiányzó könyvekről is. Így ha legközelebb a könyvespolcnál jársz ne feledd megadni hogy a könyvet kínáló vagy a könyvet kereső hirdetésekre vagy kíváncsi.Copyright © 2021 Osztályozz.hu | Minden jog fenntartva